Lollos holk i Skelleftehamn.
Skulle det dyka upp en  fråga om användarnamn och lösen, så skriv "guest" som användarnamn. Inget lösenord.

 Holken

Skulle det dyka upp en  fråga om användarnamn och lösen, så skriv "guest" som användarnamn. Inget   lösenord. Problem ändå? Prova javaversionen här! Fungerar det får ni dessutom ljud och lite kontroller...s li
Alternativ 3: här, också javaversion...(samma anv.namn)e kontroller...)
   
2015-05-08 Som synes har det hänt en del i boet. Bädden börjar se klart ut t.ex. Det verkar som att det finns risk för krig om holken. Idag han nämligen en svartvit flugsnappare varit och inspekterat (tror iaf att det var en sådan).
Svartvit flugsnappare?
2015-04-22 För den intresserade kan jag meddela att en talgoxe nu övernattat i holken över en veckas tid. Den verkat ha regelbundna rutiner och gör som regel kväll sådär vid 16.30 för att sedan burra upp sig och sova till 4-tiden skulle jag gissa...
2015-04-15 Idag verkar en talgoxe lagt beslag på holken. Den har iaf hållit hus där i fem timmar eller så. Däremot har den mest legat still där, så inga spännande filmer att lägga ut.

2015-04-12 "- Fina väggar, glest golv... Kan fungera kanske?"
2015-04-10 Imorse hade vi på nytt besök i holken. Han registrera lite av besöket också...
2015-04-08 Idag har det inte hänt så mycket i holken då det blåst typ 10-20 m/s... Hoppas på mer action senare...

2015-04-07 Första morgonen som kameran sitter uppe. Redan i morse var några talgoxar på plats för att titta in. Vid lunchtid så fångade också kameran en talgoxe inne i holken. Verkar lovande med andra ord.
Webbsändningen fungerar inte som jag vill. Ibland dyker en inloggningsruta upp och webbläsarna verkar vara känsliga de med. Firefox och iOS verkar i alla fall fungera hyggligt.
/Robert